אז איך מתכוננים לאימון ניסיון אצלנו ומה הולך לקרות שם?

אימון הניסיון בוו-ווי גונג-פו הוא חוויה יוצאת דופן ומאתגרת, ולכן כדאי להתכונן אליה בהתאם.

כאשר תגיעו לאולם האימונים תקיימו שיחה קצרה עם המורה, שיסביר את נהלי האימון וההתנהגות באימונים שלנו.

לאחר מכן תכירו את החונך שלכם לאימון הניסיון – תלמיד בכיר שהוכשר במיוחד לשם כך.

בכל מהלך האימון החונך שלכם יהיה צמוד אליכם, ויבטיח שתצליחו להפיק את המקסימום מהאימון ושתרגישו חלק מהמשפחה הלוחמת שלנו.

 

מה חשוב לנו?

  •  רצון אמיתי להתאמן ברצינות מלאה!
  •  נכונות להישמע לכללי הבטיחות וכללי ההתנהגות באימונים שלנו.
  •  מתן כבוד לתלמידים האחרים ולמורה.
  •  נכונות ללמוד ולהתמודד עם קשיים.

הכנה לאימון הניסיון:

  •  הכנה מנטלית. חשוב להגיע בראש פתוח ועם נכונות ללמוד דבר חדש. בין אם התאמנתם באומנות לחימה אחרת בעבר ובין אם לא, באימון ודאי יהיו דברים חדשים, שלא הכרתם בעבר. החונך שלכם ילווה אתכם, אך אתם צריכים להגיע עם הנכונות ללמוד.
  •  נוזלים. האימונים כוללים עבודה על כושר גופני ותנועה רבה, ולכן חשוב מאוד להקפיד על שתייה מרובה לפני האימון. במהלך האימון עצמו אנחנו מוותרים בדרך כלל על הפסקות שתייה, ולכן כדאי להקפיד על שתיית כמה כוסות מים לשעה במשך ארבע שעות הקודמות לאימון. אם יהיה לכם צורך בהפסקת שתייה במהלך האימון, החונך שלכם ידאג לכך. הצטיידו בבקבוק מים אישי גדול כדי להחזיר נוזלים לאחר האימון.
  •  אוכל. מומלץ להגיע לאימון על בטן ריקה יחסית, כדי שיהיה נוח לכם לזוז. ההמלצה שלנו היא לאכול ארוחה קלה כשעתיים לפני האימון. כדאי להביא פירות ו/או יוגורט כנשנוש של אחרי-אימון כדי להחזיר לגוף את הסוכר שהוא צריך, ומעט חלבון.
  •  ביגוד. אנחנו מתאמנים במכנסיים ארוכים, חולצה קצרה או ארוכה ונעלי ספורט (לא נעלי עבודה או טיולים). אם אין ברשותכם מכנסיים ארוכים, לאימון הראשון ניתן להגיע גם עם קצרים. מומלץ להצטייד בבגדים להחלפה לאחרי האימון.
  •  היגיינה. באימונים שלנו יש מגע רב זה עם זה. למען החוויה החיובית של כולנו, בבקשה הגיעו לאימון נקיים ובבגדים מכובסים. יש לקצוץ ציפורניים לפני האימון כדי להימנע משריטות. בבקשה כבדו את התלמידים האחרים ואת עצמכם.

 

חממו מנועים ותכינו את עצמכם לצעד הראשון שלכם עם משפחת “התנועה הספונטנית”.

אנחנו מחכים לכם!

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *